2011. június 15-22. között került sor az érettségi szóbeli vizsgákra iskolánkban.

A 12.a osztály osztályfőnökre Takács Judit tanárnő volt, a jegyzői teendőket Bleicherné Ghira Rita igazgatóhelyettes látta el. A vizsgabizottság mellé kirendelt elnök Benedekné Schmidt Judit volt. A független szakértőként jelen lévő elnök elismerő szavakkal nyilatkozott a tanulók tudásáról, a vizsgabizottság teljesítményéről. Az osztály tanulói közül rendes érettségi vizsgát tett tanulók átlageredménye 4.38 volt. Öt tanuló színlejes (kitűnő) érettségi bizonyítvánnyal büszkélkedhet: Sipos Balázs, Tóth András Sebestyén, Zauer Petra, Takács Flóra és Sonkoly Noémi.

A 12. b osztály osztályfőnöke Antos Gábor tanár úr volt, a jegyzői tevékenységet Ollé Tamás látta el. A vizsgabizottság mellé az OH által delegált elnök Benedek Iván volt. Az osztály tanulói közül rendes érettségi vizsgát tett tanulók szóbeli átlageredménye 4.3 volt. Kitűnő bizonyítványt szerzett Papdi Tamás tanuló.

Iskolánk a Budapesti Kormányhivatal megbízásából a 2011. május-júniusi vizsgaidőszakban is emelt szintű vizsgaközpontként működött.
Három tantárgyból – történelemből, angol nyelvből és biológiából – érkezett hozzánk a régió 217 tanulója vizsgázni.
A szóbeli bizottságok munkájában a KH megbízásából az alábbi kollégák láttak el javításvezetői és kérdező-tanári feladatokat
Takács Judit és Antos Gábor . történelem
Kerekesné Pálmai Ágota és Dóra István angol nyelv
Katona András és Sárkány Anna biológia

Az emelt szintű vizsgák remekül szervezetten, zökkenőmentesen zajlottak le. A vendégtanárok a legmélyebb elismerés nyelvén szóltak a Károlyi Gimnáziumban zajló munkáról. A Kormányhivatal elismerését jelzi az a tény, hogy másodízben is kapott felkérést az iskola.

Büszkék vagyunk arra, hogy minden tanulónk, aki emelt szintű érettségin vett részt, jeles eredményt kapott.


A részletes eredmények a mellékletben megtekinthetőek!