Tisztelt Szülők!

AZ ALÁBBIAKBAN OLVASHATÓ AZ EBÉDBEFIZETÉS RENDJE.

FIGYELEM! A HELYSZÍNE AZ ERZSÉBET UTCAI ÉPÜLET (ALSÓ TAGOZAT) 17-ES TERME. SZÓBELI ELIGAZÍTÁS A PORTÁN KAPHATÓ, A FOLYOSÓKON ELIGAZÍTÓ NYILAK LESZNEK.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. évben az újpesti iskolák és gimnáziumok étkezési elszámolása az alábbiak szerint változik:

(A változásokat nem iskolánk kezdeményezte, azokat a működtető Önkormányzat Gazdasági Intézménye határozta el. Több szülő kérésére jelezzük, hogy jelenleg az átutatlással történő befizetés nem megoldható, a hivatal keresi ennek lehetőségeit.)

2013. január 1-től a Gazdasági Intézmény kijelölt munkatársa szedi be az étkezési díjat itt az iskolában. Ő rögzíti számítógépen is az étkezési adatokat.

Az ebédpénzt továbbra is beküldhetik gyermekeikkel lezárt borítékban, lehetőleg a pontos összeget kiszámolva. Írják rá a gyerek nevét, osztályát, hány napra kérik a befizetést, és az étkezés formáját (3x-i, reggeli – ebéd, ebéd – uzsonna, csak ebéd).

A napi lemondásokat továbbra is az intézmények kezelik a szülő jelzése alapján.

MÁS IDŐPONTBAN NINCS LEHETŐSÉG AZ EBÉDBEFIZETÉSRE, EZÉRT KÉRJÜK, SZÍVESKEDJENEK FIGYELEMMEL KÍSÉRNI EZEN IDŐPONTOKAT. A 100 %-os támogatásban részesülőknek is jelezniük kell levélben vagy személyesen, hogy ha igénylik az étkezést!!

Kérjük, hogy ne feledkezzenek el az időpontokról, mert iskolánk dolgozójának nem áll módjában telefonon figyelmeztetni az elmaradó családokat.

Köszönjük a megértést!


Tisztelt Szülők!

A törvény a diákétkeztetést támogatja a nagycsaládosoknál (3 vagy több gyermek), illetve egyes szociális esetekben (tartós betegség, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény).

A Gazdasági Intézmény munkatársa ezeket a kedvezményeket csak abban az esetben tudják érvényesíteni és a csökkentett térítési díjat szedni, ha
az érintettek igazolják jogosultságukat.

Akik
a szükséges dokumentumokat nem tudják felmutatni, számoljanak azzal, hogy a diákétkeztetési kedvezményben nem részesülhetnek.

1-8. évfolyamos rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő tanulók számára az étkezés térítésmentes.

Kérünk minden szülőt, hogy
ebédbefizetések alkalmával jelezzék, hogy a befizetendő hónapra igénylik-e az étkezést, különben nem áll módunkban gyermekük számára megrendelni az ebédet.

Ha a tanuló hiányzik az iskolából, minden esetben legyenek szívesek az étkezést lemondani.

Szíves megértésüket köszönjük!



Hirmann László
igazgató