Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Könyvtárellátó (Kello) értesítése alapján a tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is díjbekérőt (sárga csekket) küldenek a lakcímre, a rendelt tankönyvek árának kiegyenlítéséhez. Amennyiben a lakcímben, az iskolában korábban leadott lakcímhez képest változás történt vagy történik, akkor azt az iskola felé jelezzék június 25-ig, mert a díjbekérő a Kello rendszerében június 30-ig rögzített/módosított címre fog postai úton megérkezni.
Az iskolából a rendelés leadását követően kiiratkozó tanuló ne fizesse be a könyvek árát, illetve a pótvizsgára küldött diák várja meg vizsgája eredményét a befizetéssel.
A tankönyvek árának befizetési határideje augusztusban lesz. Azok a szülők, akik a kért határidőig nem tudják befizetni a könyvek árát, azt később is megtehetik, de a könyvek átvétele, csak a befizetésről/utalásról szóló igazolások bemutatásával lehetséges.
A tankönyvek ára utalvánnyal is fizethető lesz. Hogy milyen módon, és milyen utalványokkal arról a Tankönyvellátó a honlapján ad majd tájékoztatást. Amint erről információt kapunk, az iskola honlapján tájékoztatjuk a szülőket.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy csekket csak a fizetős diákok részére küld a Kello.
Aki az államtól vagy az újpesti önkormányzattól kapja díjmentesen a tankönyveket használatba, annak a családnak nem megy a lakcímére sárga csekk.
Kérjük, figyeljék honlapunkat, minden információt, tudnivalót a nyár folyamán ott osztunk meg Önökkel.

2014. június 11.

Üdvözlettel:
Hirmann László              Horváthné Csorba Andrea
     igazgató                          tankönyvfelelős