Zsinka Bernadett

az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium 11. b osztályos tanulója. Bernadett rendkívül eredményes három évet tudhat maga mögött. Sikere sokoldalúságában és kitartásában, szorgalmában rejlik, valamint abban, hogy mindig meg tudja őrizni érdeklődését. A 10. év végén hat tantárgyból kapott tantárgyi dicséretet, amelyek a teljes tantárgyi palettát átfogják az angoltól a magyaron és a történelmen át a matematikáig. Országos szinten a Logo programozói versenyen 2012-ben 26. lett, 2013-ban az OKTV biológia 1. és 2. fordulójában továbbjutott, és 14.-ként bekerült az OKTV döntőjébe. Fővárosi szinten a Lengyel–magyar történelmi kapcsolatok a XX. században versenyen 2013-ban első, a Kenguru matematikaversenyen 11. helyezést ért el.Kitartását jól példázza az is, hogy 11. évfolyamosként biológia tantárgyból bejutott az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny döntőjébe ahol 32. helyezést ért el.
Két fontos jellemvonása a szerénység és a segítőkészség. Osztálytársai bármikor fordulhatnak hozzá, mert mindig szívesen segít.
Tanulmányi eredményei mellett kiemelkedő munkát végez a diákönkormányzatban, ahol megbízhatóságára bármikor támaszkodhatnak társai.


Cikk megtekintése: http://www.ujpest.hu/hir/7500/keres