Halimbán rendeztük meg idei Komplex művészeti táborunkat, melynek célja elsősorban két fellépés sikeres megvalósítása volt.
A gyerekek is tudták ezt, és ennek megfelelően lendületesen csinálták végig a próbákat, jó hangulatban, egymást segítve. Öt nap alatt létrehoztunk, színpadra állítottunk öt jelenetet, egy musical-részletet és négy közös éneket, melyek közül három dal több szólamú. Remek társaság jött össze, hatékonyan és eredményesen lehetett velük dolgozni a felkészülés alatt. Voltak persze egyéb tevékenységi lehetőségek, programok is.
Rengeteg fotó készült, megörökítettük a KI-MIT-TUD-ot, a próbák pillanatait, a kinti közös játékokat, a vetélkedőt, a táncversenyt, a lovaglást, az egyéni desszertkészítést, a spontán zenéléseket, a festést, a sárkányröptetést, a szabadidő pillanatait és persze az előadást Halimbán, a Művelődési Házban, valamint a fellépést a Kaláka-koncerten, Kapolcson, a Művészetek Völgye fesztiválján.
Ezekből láthatnak válogatást honlapunkon. Itt a szöveg után a próbák pillanatait gyűjtöttük ki.
A többi programról egy-egy másik csomagban láthatnak felvételeket, az alsó tagozat címkéjére kattintva.

És volt, amiről nem készült fotó: az első napi éjszakai túra, a gyöngyfűzés, a különleges, érdekes társasjátékok, a benti közös játékok, a Művelődési ház parkjában lévő játszótéri játék és a pétanque-játék, a fagyizás, a történetalkotó akadályverseny, a tábortűz melletti kiskoncert, a strandolás, a szobákban tartott „bulik”, a csakúgy rohangálás a mezőn, az egyéni ügyességi játékok, a kis beszélgetések, a kincses tojások keresése, a nyúlvadászat, a büfé stb.
Remélem, mindenkinek marad szép emléke erről a táborról, felnőttnek, gyereknek egyaránt. Sikerünk volt, jó idő volt, tiszta, rendezett körülmények között aludtunk, tisztálkodtunk, kiváló próbatermeink voltak, kedvesek voltak vendéglátóink és a polgármester úr is, és nagyon jó volt a társaság.
Barátságok születtek és erősödtek, megható pillanatoknak voltunk tanúi időnként, amikor valaki különös érzelmi fűtöttséggel nyilatkozott meg valamely helyzetben.
És ami szintén jóleső visszajelzés volt a gyerekek részéről, hogy a sok énekpróbán túl is szívesen énekeltek, maguktól is. Dalokkal köszöntöttük fel házigazdánkat, Ági nénit születésnapja alkalmából, de énekeltek az előadáson is a hivatalos műsorszámok közötti kis szünetekben, amíg átrendeződött a színpadi díszlet, sőt énekeltek Kapolcson, a fellépés után, az árusító bódékkal teli utcasoron,az arra sétálók számára, akik ezt meg-megállva tapssal jutalmazták. Ezt is láthatják a fotók között.

Még egyszer köszönjük a szüők támogatását az otthoni előzetes felkészülésben.

Itt a szöveg után tehát a próbák pillanatait gyűjtöttük ki. A többi programról egy-egy másik csomagban láthatnak felvételeket. Kattintsanak az "alsó tagozat" címkére!

Veszprémi Ildikó