Szeretettel várunk minden érdeklődőt az alsósok művészeti gálájának második részére, melyen elsősorban a 3. és 4. osztályosok mutatkoznak be színpadi produkcióikkal 2012. március 31-én 9:30-tól kb. 12:00-ig. A program helyszíne ezúttal is az Ady Endre Művelődési Központ színházterme.
Szeretnénk, ha a gyerekek és szüleik egymás előadását is láthatnák, ezért kérjük, hogy aki csak teheti, a műsort az elejétől a végéig tisztelje meg jelenlétével.
Meghívók még igényelhetők a tanítóknál és az első emeleti titkárságon. A befizetett 1000 Ft (vagy esetleg nagyobb összegű) támogatásukkal alapítványunkat gyarapítják. Ez az alapítvány eddig is nagy szolgálatot tett, hogy iskolai életünket színessé, tartalmassá tehessük, és lehetővé tette, hogy különböző hasznos ügyeket és célokat mi is támogatni tudjunk.
Mindezt köszönjük.

Az alsós fesztivál első részét március 10-én rendeztük meg, Önöknek köszönhetően teltház mellett. Örömmel tapasztaltuk, hogy az eddigieknél sokkal kevesebben mentek el hamarabb, reméljük, nem bánták meg, akik végig maradtak.
Köszönjük a tapsokat, az elismerő szavakat, tetszésnyilvánításokat, gratulációkat.
Nagyon szívesen fogadnánk írásbeli élménybeszámolókat is szülőktől, ismerősöktől, gyerekektől. Természetesen csak akkor, ha az tényleg szép élményt jelentett. Régebbi fesztiválos visszaemlékezéseknek is örülnénk akár nézőtől,akár résztvevőtől. (info@kig.hu)
Az esemény felidézését segítheti, ha megnézik az alábbi fotóalbumokat.
http://archivum.kig.hu/fotoalbumokOUT/fkig0141aaOUT_karolyi_fesztival_20120310_alsos/

http://archivum.kig.hu/fotoalbumokOUT/fkig0141abOUT_karolyi_fesztival_20120310_alsos