Sok év után újra képviseltettük magunkat a nagy hagyományokkal bíró Éneklő ifjúság elnevezésű kerületi kórustalálkozón. A fiúkórus 13 tagja – alkalmi „kamarakórussá” alakulva – öt dalt adott elő az ifjúsági ház színpadán, 2012. április 12-én.

A fiúk egyértelműen nagy sikert arattak úgy a közönség, mint a zsűri értékelése szerint. Előadásukat a nézők részéről vastaps kísérte,
a zsűri elnöke (Surán Sándor karnagy) pedig többek között a következőket mondta a kórus vezetőjének, Veszprémi Gábornak, amikor átadta az oklevelet: „Tizenhárom ilyen remek fiút, ilyen tisztán, ilyen szép szövegmondással énekelni én még nem hallottam”.

A fellépők a következők voltak: Köteles Krisztián, Nerada Márk, Ferencz Kristóf, Perneczky Mihály, Cseh Marcell, Vasvári Benjamin, Fidel Dominik, Tatai Tamás, Ruszki Dániel, Sramkó Dániel, Mórocz Gergő, Révész Dániel, Szabó Zsolt. Hegedűn közreműködött: Kovács Alicia

A dicséret jólesett, mert az előzetes munka is komoly volt. A próbákon rendszeresen ott kellett lenni, egy héten kétszer is, teljes erőbedobással, teljes figyelemmel. Másképp nem megy. A sikerért meg kell dolgozni. Fontos volt a szülők és pedagógusok háttér-támogatása is, akik a gyerekek jelenlétét lehetővé tették. Gratulálunk, és további sikereket kívánunk!