2012. december 20-án és 21-én tartottuk meg az osztályokban karácsonyi megemlékezéseinket. Köszönjük a szülőknek azt a segítséget, amit az angyalkák "kiközvetítésével" nyújtottak nekünk, hogy mindenhol megvalósulhasson a meghitt hangulat és az ajándékozás is ezeken a napokon. Külön köszönjük érdeklődésüket az osztályműsorok iránt. Reméljük, jól érezték magukat, és otthon is békésen, boldogan töltötték el az ünnep napjait gyermekeikkel együtt.

A mellékelt fotók az alsósok közös karácsonyi műsorán készültek, mely december 21-én délelőtt került megrendezésre.
A fellépők voltak: az alsós fiúkórus, Szellák Daniella (1.b) mint versmondó, a 3.c "fúvósai", a 2.c színjátszói, az 1.a néptáncosai, Czakó Tamás (2.a) és Gulácsi Dorka (4.a) mint mesélők, az alsós lánykórus, Kasza Sára (4.a) mint versmondó, és végül de nem utolsósorban meglepetésként az alsós tanítók alkalmi kórusa. A műsorközlők Budai-Balogh Lili és Kemény Dorina voltak a 3.a-ból. Köszönjük valamennyiüknek, hogy ünnepi hangulatot teremtettek ismét az egész tagozat számára.

Nem marad más hátra, mint hogy felidézve az ott történteket fotóinkkal, kívánjunk békés, nyugodt és szeretetben gazdag hétköznapokat így az ünnepek után. BÚÉK!