2014. február 19-én iskolánk aulája és sportcsarnoka jeles eseménynek volt otthona.

Az UTE baráti kör vezetője, Borsche Gábor beszélgetésre hívta Fekete László ezüstcipós és Nagy László olimpiai bajnok egykorvolt legendás labdarúgókat.

A nézőközönség sorai között helyet foglalt Wintermantel Zsolt polgármester úr, valamint Dr. Hollósi Antal országgyűlési képviselő úr is, mindketten lelkes UTE szurkolók.
A hallgatóság többi tagja a baráti kör tagjaiból, sportújságírókból, testnevelő tanárokból és érdeklődő labdarúgó diákokból állt.

A fordulatos, humoros beszélgetést követően a Goll Jánosról, az UTE első elnökéről elnevezett iskolai sportcsarnokunkban sor került az öregfiúk és az újpesti diákválogatott összecsapására. A 2X20 perces viadalt 9:7-re az öregfiúk nyerték, cáfolva elnevezésüket. A Károlyi, a Berzeviczi, az UMSZKI és a Bródy középiskolák diákjaiból verbuválódott diákcsapat így tagjai így sem kesereghetnek: ilyen rutinos sportemberektől vereséget szenvedni nem szégyen.

Az eseményről a fényképeket Várai Mihály (Újpest média) készítette

A cikk megtekinthatő az alábbi linken:
http://www.ujpest.hu/hir/6820/Legendak_a_Karolyiban

video:
http://www.ujpest.hu/media_ujpesti_kozeleti_televizio/sport/wyKMdnmSLRg

Szomorú hírről értesültünk az újpesti sajtóból 2014.március 4-én. Fekete László labdarúgó elhunyt. Kegyelettel emlékszünk a kiváló sportemberre, aki két héttel halála előtt még iskolánk vendége volt.

Újságcikk:
http://www.ujpest.hu/feltolt/ujpesti_naplo_2014-9.pdf