Kedves Szülők! Kedves gyerekek!

Amint azt tudják, Kárpátalján nehéz a helyzet. Ukrajnában háború dúl, és közvetve érintettek a határon túli magyarok is. 
 
Kárpátaljai testvériskolánk megsegítésére segélykoncertet és adománygyűjtést szervezünk. (Az iskola Sárosorosziban található, két éve nagy szeretettel fogadták az odalátogató hetedik évfolyamos diákjainkat). Kis túlzással egész Újpest megmozdult. Szeretném ha Mi, károlyisok is bizonyítanánk, hogy együttérző, segítőkész közösség vagyunk. Ki venne részt hallgatóként a testvériskolánkat megsegítő koncerten, ha nem mi, tanárok, szülők, diákok?
Örülnék, ha jó páran ott lennének 2015. március 14-én 18.00-kor a városháza dísztermében, ahol az Újpesti Erkel Gyula Zeneiskola művésztanárai adnak koncertet. 
Meghívók  2000 Ft-os alapítványi támogatás fejében az iskola gazdasági irodájában vehetők át. A Fóti Károlyiak alapítványa segítségével juttatjuk el az adományokat Kárpátaljára. 
Kérem, szóljanak ismerőseiteknek is! Meghívókhoz az Ifjúsági Ház és Az Ady, valamint a Helytörténeti gyűjtemény recepcióin is hozzá lehet jutni. 
Tanulóinkat is arra biztatjuk, szánjanak zsebpénzükből 200 ft-ot a nemes célra. Ezt a portán ismertetett dunsztosüveg-akció keretein belül tehetik meg. Ennek plakátját mellékelem. 
Köszönöm, ha időt szánnak a mellékelt felhívás elolvasására is.
 
Tisztelettel és köszönettel:
 
Hirmann László intézményvezető 
Galéria