Kedves Szülők!

- Szeretettel várjuk leendő elsős tanulóinkat 2016. augusztus 31-én 16 órára iskolánkba.
Ünnepélyes fogadásukra készülünk, megnyitjuk számukra a 2016/17. tanévet.
Első osztályt végzett gyerekeink köszöntik majd műsorral az új elsősöket.
Megkapják a gyerekek tankönyveiket is.

- Az első ebédbefizetési időpontok, melyek szeptemberre szólnak:
2016. augusztus 9. kedd 08:00-16:00, vagy legkésőbb 2016. augusztus 16. kedd 08:00-16:00

- Az első szülői értekezlet várhatóan szeptember 1-jén 16.30-kor kezdődik, melyre minden családból legalább egy szülőt feltétlenül elvárunk! 

- Emlékeztetjük Önöket, hogy a június 8-i szülői értekezleten nagyon fontos nevelési és egyéb szempontok kerültek szóba, megbeszéltük a tanév indítását megkönnyítő felkészülés szempontjait, és sok praktikus információ hangzott el a hivatalos ügyintézésekkel kapcsolatban. Lehetőség volt az előre összeállított tanszercsomagok megvásárlására, tanulóbiztosítás kötésére, az étkezési kedvezményhez szükséges iratok rendezésére és pólók rendelésére.

Mellékleteinkben megtalálják újra a formanyomtatványokat és a fő nevelési elvekkel összefüggő kedves ajánlást.
A tanszerlisták és az ajánlott olvasmányok listája honlapunkon szintén megtalálhatók egy külön cikkben. Tanulóbiztosítást még szeptember elején is köthetnek.

Figyelem! A diákigazolvány és az étkezési kedvezmények igénylésére vagy egyéb ügyintézésre a továbbiakban az irodai ügyeleti napokon, szerdánként 9 és 12 óra között van lehetőség.

Szeretettel várjuk Önöket aug. 31-én 16 órakor!

Ha kedvük van, tekintsék meg a nyílt napon és az óvodások látogatásakor készült fotókat! Használják a kereső mezőt, és mindent megtalálnak!