Nyári napközis tábor 2018.

 

A Nyári Tábor helyszíne – miként évek óta - 2018. július 2-tól 2018. augusztus 17-ig az Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskola (1047 Budapest, Langlet V. utca 3-5., www.brody-bp.sulinet.hu). 

Élvezetes programok, hasznos időtöltés várják a gyerekeket, szakképzett, felkészült pedagógusok vezetésével.

 

A jelentkezés határideje: 2018. április 20., péntek. Jelentkezni lehet a mellékelt lap kitöltésével, melyet a Károlyi István Gimnázium titkárságán kell leadni.

 

A napközis táborral kapcsolatban az alábbi fontos időpontokat, teendőket kérjük figyelemmel kísérni:

 

Étkezés:

Befizetni lehet csak egy hétre is, de lehet már az előre tudni vélt időpontokra egyszerre befizetni.

Az ebédet az ingyenesen étkezőknek is meg kell rendelni! Tehát nem elég a jelentkezési lapon megjelölni, hanem személyesen is meg kell jelenni az ebédbefizetés helyszínén, idején, és szóban, határozattal is jelezni kell az ebédbefizetés időszakát.

 

Az étkezés befizetése az első két hétre (2018. 07. 02-06., 2017. 07. 09-13.) a Károlyi István Gimnáziumban történik, ennek pontos időpontját a későbbiekben fogjuk ismertetni.

A további hetekre - legkésőbb a táborozás előtt egy héttel - a Bródy Imre Gimnáziumban van lehetőség az étkezést befizetni. 2018. június 25-től, hétfőnként 07:00-10:00-ig és 15:00-17:00 óráig.

Egyéb napokon a befizetés nem megoldható!

 

Csoportbeosztás:

A nagy létszámra való tekintettel nincs lehetőség az egyéni kívánság szerinti csoportbeosztásra, tehát ne ettől tegyék függővé a gyermek táboroztatását. Amint látjuk a csoportok napközbeni alakulását, úgy ha van rá módunk, teljesítjük az egyéni kéréseket is.

 

Gyülekezőhelyek:

Idén is 3 helyszínen tudjuk fogadni a gyerekeket:

1.       Ifjúsági Ház 7.00-7.30-ig (indulás gyalog a táborba)

2.       Megyeri Klub Káposztás2 7.00-7.30-ig (indulás külön busszal a táborba)

3.       Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskola (Táborhely)

Mindhárom helyszínen egy pedagógus és egy segítő diák várja a gyerekeket Napközis táboros baseball sapkában, névvel ellátott kitűzővel.

 

A táborszervezők korábbi kérése: fontos, hogy a szülők tudják, hogy a jelentkezési lap kitöltése, eljuttatása az iskolákba, nem jelenti azt, hogy neki több teendője nincs. Az étkezést be kell fizetni a jelentkezési lap kitöltésétől függetlenül. Ez ugyanúgy igaz az ingyenesen vagy kedvezményesen étkező diákok szüleire is. Tehát, ha ingyenesen étkezik a gyermek az iskolában, akkor a napközis táborban sem kell térítési díjat fizetnie, de jelezni, megjelenni az ebédbefizetés idején, a megfelelő határozatokkal szükséges. Ennek hiányában a jelentkezés érvénytelen.