Az első két hétre a befizetés ideje: 2017. 06. 14. szerda 08:00 - 16:00

 

A Nyári Tábor helyszíne – miként évek óta - 2017. július 3-tól 2017. augusztus 18-ig az Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskola 1047 Budapest, Langlet utca 3-5. www.brody-bp.sulinet.hu 

Élvezetes programok, hasznos időtöltés várják a gyerekeket, szakképzett, felkészült pedagógusok vezetésével.

A jelentkezés határideje: 2017. május 2-a, kedd. Jelentkezni lehet a mellékelt lap kitöltésével, melyet el kell juttatni papír alapon a Bródy titkárságára, vagy elektronikus úton iskolánkba. Mi összesítjük, és eljuttatjuk a Bródyba. 

info@kig.hu

 

A napközis táborral kapcsolatban az alábbi fontos időpontokat, teendőket kérjük figyelemmel kísérni:

Étkezés:

Befizetni lehet csak egy hétre is, de lehet már az előre tudni vélt időpontokra egyszerre befizetni.

Az ebédet az ingyenesen étkezőknek is meg kell rendelni! Tehát nem elég a jelentkezési lapon megjelölni, hanem személyesen is meg kell jelenni az ebédbefizetés helyszínén, idején, és szóban, határozattal is jelezni kell az ebédbefizetés időszakát.

Ebédbefizetési időpontok:

 

Első hétre: 2017. június 14. szerda 08:00-16:00

 

Második hétre: 2017. július 3.

Harmadik hétre: 2017. július 10.

Negyedik hétre: 2017. július 17.

Ötödik hétre: 2017. július 24.

Hatodik hétre: 2017. július 31.

Hetedik hétre:2017. augusztus 7.

Csoportbeosztás:

A nagy létszámra való tekintettel nincs lehetőség az egyéni kívánság szerinti csoportbeosztásra, tehát ne ettől tegyék függővé a gyermek táboroztatását. Amint látjuk a csoportok napközbeni alakulását, úgy ha van rá módunk, teljesítjük az egyéni kéréseket is.

Gyülekezőhelyek:

Idén is 3 helyszínen tudjuk fogadni a gyerekeket:

1.       Újpesti Kulturális Központ Ady Endre Művelődési Központ (udvara, vagy rossz idő esetén aula) 7.00-7.30-ig (indulás gyalog a táborba)

2.       Megyeri Klub Káposztás2 7.00-7.30-ig (indulás külön busszal a táborba)

3.       Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskola (Táborhely)

Mindhárom helyszínen egy pedagógus és egy segítő diák várja a gyerekeket Napközis táboros baseball sapkában, névvel ellátott kitűzővel.

 

 

A táborszervezők korábbi kérése: fontos, hogy a szülők tudják, hogy a jelentkezési lap kitöltése, eljuttatása az iskolákba, nem jelenti azt, hogy neki több teendője nincs. Az étkezést be kell fizetni a jelentkezési lap kitöltésétől függetlenül. Ez ugyanúgy igaz az ingyenesen vagy kedvezményesen étkező diákok szüleire is. Tehát, ha ingyenesen étkezik a gyermek az iskolában, akkor a napközis táborban sem kell térítési díjat fizetnie, de jelezni, megjelenni az ebédbefizetés idején, a megfelelő határozatokkal szükséges. Ennek hiányában a jelentkezés érvénytelen.