Rémséges Halloween-t!:-)

 

Angoltanáraink és a diákönkormányzat szervezésében egy Halloween-party-n vehettünk részt 2017. október 26-án, csütörtökön iskolánkban. A programot az esti órákra szervezték tanáraink, hogy a kísérteties hangulatot a rémisztő és vidám feladatok mellett még a sötétség is fokozza.

A beugró feladat az volt, hogy minden csapatból legalább egy versenyzőnek beöltözve kellett érkeznie a bulira, és csapatonként egy kifaragott halloweeni tököt is hozni kellett magunkkal. Ezután kezdődhetett a játékos mulatság.

A játék legelején minden csapatnak választania kellett egy csapatnevet, majd pedig egy filmrészletet láthattunk, ami alapján ki kellett töltenünk egy kvízt. Ezt követően régies kifejezéseket kellett megmagyaráznunk, majd pedig mindenki indulhatott a további feladatok első helyszínére csapatával.

Volt olyan állomás, ahol egyre kisebbedő lapokon kellett két-két embernek táncolni, illetve voltak olyan termek is, melyekben bekötött szemmel kellett keresztülmenni egy padokból kialakított labirintuson úgy, hogy az tele volt egér- és patkánycsapdákkal.

Kedvenc feladataink között szerepelt az „almás feladat”. Itt a szánkkal kellett kihorgásznunk az almákat egy kádból, majd pedig átszállítanunk egy másik, távolabbi helyen lévő vödörbe azokat. Ezen felül a fánkevés is nagyon klassz volt, ami a következőképpen zajlott: egy kötélre különböző magasságban voltak felfüggesztve fánkok, ezeket kellett egy megadott időn belül megenni. Ezek mellett volt olyan feladat is, amiben a Halloween szóból kellett kiraknunk újabb értelmes szavakat.

Amikor végeztünk az egyes állomások feladataival, akkor a versenyzést az aulában folytattuk, ahol először 3db WC papírral kellett egy csapattársunkat betekerni múmiának, majd pedig a jelmezbe öltözött csapattagok versenyeztek jelmezeikkel. A boszorkányjelmezemmel első helyet kaptam a közönségszavazatok alapján.

Ezután az este az eredményhirdetéssel zárult.

Nemcsak az első helyezés miatt, de egész este alatt szerzett élményeim miatt is azt mondhatom, hogy nagyon jól éreztem magam csapat-és osztálytársaimmal együtt, ezért már tervezzük, hogy jövőre is eljövünk erre a remek rendezvényre.

Köszönjük valamennyi szervezőnek a munkáját!

Széki Réka és Csaba Lili valamint az összes 7.b-s csapattag

 

Galéria