Kedves Szülők!

Tekintsék meg két meghívásunkat!

 

–  ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ LEENDŐ ELSŐSÖK SZÜLEI RÉSZÉRE: 2018. JANUÁR 24. – 17 ÓRA

Szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődő anyukákat, apukákat 2018. január 24-én 17 órától ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓNKRA, melyen bemutatjuk iskolánk jellegzetességeit, és válaszolunk az Önök iskolaérettséggel és beiratkozással kapcsolatos kérdéseire. Bemutatjuk leendő elsős tanítóinkat is. Feltétlenül várjuk a körzetünkben lakó érintetteket, de szívesen látjuk a körzetünkön kívülről érkezőket is!
Erre az alkalomra a gyermek nélkül hívjuk a szülőket, hiszen egy ilyen megbeszélés egy óvodás számára nem nyújt élvezetet.

–  NYÍLT NAPOK: 2018. FEBRUÁR 6. ÉS 14. DÉLELŐTT: 08.30 – 11.30

Figyelem! A nagy érdeklődésre tekintettel egy harmadik nappal bővült a nyílt napon való részvétel lehetősége. A harmadik dátum: február 13. 08.30 - 11.30,
azonban a férőhelyek erre a napra is beteltek!

Nyílt napjainkon a gyerekeket is várjuk! Önöknek és nekik is lehetőségük lesz mindhárom negyedik osztályban eltölteni egy kis időt, bepillantva tanítóink és jelenlegi  osztályuk munkájába. A kicsik részére is tervezünk játékos feladatot mindegyik osztályban. Kérjük, hozzanak magukkal írószert a Regisztrációs lap kitöltéséhez!

Kérjük, hogy a két (három!) nap közül az egyikre jelentkezzenek be előre, hogy a torlódást elkerüljük, hiszen tantermeink befogadó képessége korlátozott. Szeretnénk, hogy kényelmesen és kellemesen töltsék el ezt a délelőttöt nálunk.

 

FRISSÍTÉS!

 

Sajnos a férőhelyek beteltek!