Tudnivalók az írásbeli vizsga lebonyolításáról:

 

Tudnivalók azok, számára, akik 2017. december 8-ig előzetesen jelezték, hogy a központi írásbeli felvételi dolgozatot iskolánkban szeretnék megírni.

/A jelentkezőknek ezt az időpontot külön nem igazoljuk vissza, várunk mindenkit az alábbi feltételek mellett/.

 

-          2018. január 20-án szombaton ½ 10 és ¾ 10 között érkezzenek az iskolába. (Bp. IV. Erzsébet u. 69. Bejárat a Király utca felől. Érkezés Újpest Központtól, gyalog, Térkép a honlapon. www.kig.hu/ elérhetőség

-          A portánál kiírva szerepel majd a név, hogy kit, melyik terembe osztottunk be (a folyosón ügyeletes diákok segítenek majd az eligazodásban).

-          A tanulók az írásbelire körzőt, vonalzót, valamint írószerszámot hozzanak magukkal, tollal kell írniuk. Más egyéb segédeszköz nem használható!

-          Azonosítás céljával hozzanak magukkal arcképes igazolványt (diákigazolvány, esetleg személyi igazolvány).

-          A 8. osztályos tanulókat kísérő szülők számára várakozási helyet jelölünk ki. Azokhoz a tantermekhez, ahol a felvételi írásbeli vizsgák zajlanak, a kísérők nem mehetnek fel. Kérjük szíves megértésüket!

-          10.00-tól 45 percen keresztül anyanyelvi feladatsort töltenek ki a gyerekek. Ezt követően 15 perces szünet lesz, ekkor mehetnek a tanulók szüleikhez, fogyaszthatnak frissítőt.

-          11.00-től kerül sor a 45 perces matematika feladatsor megírására.

-          Pótló írásbeli vizsgára kerül sor azon tanulók esetében, akik a 20-i időpontban önhibájukon kívül távol maradnak (igazolt betegség, váratlan körülmény). A távolmaradás tényét az iskolával minden esetben közölni kell! A pótírásbeli időpontja 2018. 01. 25., 14.00

 

Szeretettel várjuk a központi írásbeli vizsgára a tanulókat és kísérőiket is.

Sok sikert kívánunk a felvételi dolgozatot író tanulóknak!

 

 

A Károlyi István Gimnázium tantestülete