Kedves Szülők!

A nagy érdeklődésre való tekintettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a leendő első osztályainkba jelentkezők gyermekét - kérésükre - 2019. november 18-tól előjegyzésbe vesszük.

Megköszönjük, ha az életvitelszerűen körzetünkben lakók is jelzik szándékukat, hiszen nem biztos, hogy minden körzetes tanulónak épp a mi iskolánk lesz a megfelelő választás. Az is fontos információ számunkra, ha a körzetes tanulót másik iskolába szándékoznak majd beíratni. Ennek jelzését is köszönettel vesszük.

 

Ha nem tudja, hogy a gyermek lakóhelye melyik iskola körzetébe tartozik,
kérjük, ellenőrizze az alábbi oldalon:

https://kir.hu/KIR2_KORZET_3h/Pub/Index

(Az oldalt az Oktatási Hivatal tartja fenn.)

 

A körzetünkön kívülről jelentkezőknek tudniuk kell, hogy kérelmükre végleges választ csak a hivatalos beiratkozás után, a tanév vége felé áll módunkban adni, amikorra pontosan kiderül az üresen maradó férőhelyek száma.

December 2-án 17 órától részletes tájékoztatót tartunk, erre az alkalomra csak az érdeklődő szülőket várjuk, gyermek nélkül.

Nyílt napok: 2020. február 18. és 20. Időbeosztás: 8.30-tól 11.30-ig.
Ekkor gyermekükkel együtt fogadjuk Önöket. (Termeink befogadóképessége korlátozott, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2020. február 1-től lehet majd, honlapunkon keresztül.)

Alsó tagozatunkról itt tájékozódhatnak: http://kig.hu/cikk/14643

A  következő tanévre vonatkozóan a 2-4. évfolyamra is felveszünk előjegyzést, de tudni kell, hogy csak a tanév végén esetleg megüresedő helyekre, nagyon korlátozott számban tudunk új tanulót fogadni. 

A felső tagozatra jelentkezés feltételeiről itt olvashatnak: http://kig.hu/cikk/419_Jelentkezes_a_felso_tagozatba

Érdeklődésüket köszönjük!

Mellékleteink:

- Az Oktatási Hivatal közleménye az első osztályos beiskolázás - szülőket is érintő, fontos - jogszabályi változásairól.

- "Iránytű", - az ÉSZAK-BUDAPESTI TANKERÜLETI KÖZPONT kiadványa (tájékoztató a IV. kerület iskoláiról)