Az egészségügyi biztonság fokozása érdekében – a február 28-án közzétett információkon túl http://kig.hu/cikk/14723_koronavirus_ a következő intézkedéseket foganatosítottuk iskolánkban:

-         -  Már a múlt héten utasítottam saját takarító munkatársaimat, hogy tanítási időben az ajtók kilincseit és a lépcsőkorlátokat folyamatosan fertőtlenítsék

-          - Levélben utasítottam a külsős takarító céget a higiéniai biztonság fokozása érdekében. (A levél a mellékletben olvasható).

-          - Az osztályfőnökök külön is felhívják a figyelmet a kézmosás fontosságára, az alsó tagozaton a témában külön felkészítést tartanak a kisgyermekeknek. Az Erzsébet utcai épületben reggelente a tantermekben szervezetten mosnak kezet ezentúl a gyerekek.

-         -  Felmértem a kézfertőtlenítő szerek iskolai készleteit. Megnyugtató mennyiség áll rendelkezésre (fényképek a mellékletben). Szükség esetén a fenntartó Észak-Budapesti Tankerületi Központ biztosítja a készletek feltöltésének anyagi feltételeit.

 Amennyiben a helyzet indokolja, további intézkedéseket is foganatosítok majd. Bízom benne, hogy kellő odafigyeléssel és óvatossággal megelőzhető a fertőzésveszély.

 

Hirmann László igazgató

 

 

 

Galéria