Kedves 12. Évfolyamos Tanulóink!

Ez a tájékoztatás most csak a középszintű írásbeli érettségire történő érkezésetekről szól. (Az emelt szintű vizsgákról külön-külön, személyre szabott értesítést kaptok, hamarosan).

-          Az írásbeli vizsgákra a Virág utca felőli bejáraton kell érkeznetek, ott, ahol a tűzriadók alkalmával kivonulunk (így nem találkoztok a hozzánk emelt szintre érkező diákokkal)

-          Kérjük, hogy az iskola előtt se csoportosuljatok, bár biztos jó lesz annyi idő után látni egymást!

-          Ha lehetséges, gyalogszerrel, vagy gépkocsival érkezzetek, ha kerékpárral jöttök, azt az  előudvaron tárolhatjátok. (Lezárót hozzatok). A BKK lehetőleg kerülendő.

-          Az A és a B osztályosok az ajtó más-más oldalán lépnek majd be.

-          Kísérők az épületbe nem jöhetnek be, sem szülők, sem barátok!

-          Ha beléptek, első dolgotok a kézfertőtlenítés legyen a kihelyezett adagolóknál!

-          Aki tud, szájmaszkban érkezzen! Az iskolában is kaptok minden nap eldobható maszkokat, de gyorsabb a belépés, kevesebb a találkozás, ha azokat mindig a következő nap használjátok fel.

-          A folyosón kövessétek az iskola munkatársainak kéréseit, utasításait.

-          Az épületbe belépve jobbra tartsatok, a tornacsarnok felé vezető lépcsőházban menjetek fel az első emeletre, ott lesznek a Ti termeitek. (Kivéve az angol írásbeli vizsgát, akkor a földszinten kaptok helyet).

FIGYELEM! Az első hét írásbeli vizsgái reggel 9.00-kor kezdődnek. Az iskolába Ti 8.00-tól léphettek be, ha lehet, akkor időben széthúzva érkezzetek. Jó lenne, ha ½  9-ig mindenki megérkezne. Javaslat, hogy az osztálynévsor első 15 fője 8.00 – 8.15, a második 15 fője 8.15 – 8.30 között érkezzen!

Kedves Érettségizők! Május 4-től fegyelemből és felelős viselkedésből is vizsgázni fogtok!

Sok sikert Mindenkinek!

A tanári kar nevében

Hirmann László igazgató