Kedves jelentkezők!

Az alábbiakban olvasható a nyári tábor felhívása, amit a szervezők fogalmaztak meg. Változatlan tartalommal, szerkesztés nélkül közöljük. 

 

Kedves  Szülők!

 

Tárgy: Napközis tábor információ

 

A Kormány döntése alapján (amennyiben engedélyezi) a nyári szünet alatt  Újpest Önkormányzatának támogatásával és az Újpesti Torna Egylet (UTE) szakmai vezetésével indítjuk idén is a sport-kulturális és művészeti napközis táborunkat.

A világjárvány miatt, csak egészséges gyermek vehet részt a táborban!

 ( Egészséges gyermeken azt értjük, hogy a nyilatkozaton lévő tünetegyüttessel nem rendelkezik) A szülőnek vagy törvényes képviselőnek erről nyilatkoznia kell.

Ezt a csatolmányt (szülői nyilatkozatot) a tábor első napján kötelezően, aláírva hozza magával leadásra a pedagógusnak.

A táborban mindenki egészségére próbálunk figyelni, ezért maximum 250 fő jelentkezését/ nap/turnus tudjuk elfogadni.

A tábor helyszíne: még egyeztetés alatt

A tábor öltözete: időjárásnak megfelelő sportöltözet, illetve (úszónadrág, fürdőruha, törölköző, papucs, úszósapka) folyadék, naptej. A táborozó gyermekek felszereléséért felelősséget nem vállalunk.

Kérjük a kedves Szülőket, hogy a csatolmányban lévő jelentkezési lapokat folyamatosan szíveskedjenek, de legkésőbb 2021. június 11 -ig visszajuttatni az iskolákba. (az első 250 fő/turnus gyermeket tudjuk fogadni) A végleges jelentkezést a tábor összes turnusára 2021. június 18-ig kell megtenni. A jelzett határidő után jelentkezést nem tudjuk elfogadni.

További információkat a jelentkezett tanulók részére e-mailben fogjuk értesíteni. Ezért a jelentkezési lapon, kérem feltétlen tüntessék fel e-mail elérhetőségüket. Bármely kérdés esetén, kérem, írjon az utesportnapkozi2021@gmail.com e-mail címre. 

Budapest, 2021.04.30.

 

Tisztelettel:

 

UTE táborvezetés