Kedves Szülők!

A nagy érdeklődésre való tekintettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a leendő első osztályainkba jelentkezők gyermekét - kérésükre - 2020. november 16-tól előjegyzésbe vesszük.

<span style="font-family:verdana,sans-serif; font-size:9.0pt; mso-bidi-font-family:" times="" new="" roman";="" mso-fareast-font-family:"times="" mso-fareast-language:hu"="">Kérjük a kedves szülőket, hogy hívják a 369 2273-as telefonszámot, ahol Szászné Mikita Beáta iskolatitkár rögzíti a jelentkező gyerekek adatait.

Ha nem tudja, hogy lakóhelye melyik iskola körzetébe tartozik,
kérjük, ellenőrizze az alábbi oldalon:

https://kir.hu/KIR2_KORZET_3h/Pub/Index

(Az oldalt az Oktatási Hivatal tartja fenn.)

A körzetünkben lakóktól is szívesen vennénk a telefonon történő bejelentést, hiszen nem biztos, hogy mindenkinek a mi iskolánk lenne a megfelelő választás. Kérjük, jelezzék azt is, ha már tudják, hogy gyermekük óvodában marad még egy évig, vagy ha szándékuk szerint más iskolába szeretnék beíratni! Ez nekünk nagyon fontos információ. Előre is köszönjük!

(Ha szeretnék gyermeküket még óvodában visszatartani, sürgősen beszéljék meg az óvónénikkel, hogy mi a teendő! Az ő véleményük fontos, tanácsukat érdemes meghallgatni! A gyermeknek az a jó, ha csak éretten kerül első osztályba!)

A körzetünkön kívülről jelentkezőknek tudniuk kell, hogy kérelmükre végleges választ csak a hivatalos beiratkozás után áll módunkban adni, amikorra pontosan kiderül az üresen maradó férőhelyek száma.

Szokásos tájékoztató rendezvényeink az idén elmaradnak.

A jelenlegi vírushelyzet miatt sajnos nem tudjuk megtartani a hagyományos nyílt napjainkat sem. Tagozatunk, induló első osztályaink bemutatására egy kisfilmmel készülünk, melyet január végétől megtekinthetnek honlapunkon keresztül. Addig is nézzék megjelenő aktuális beszámolóinkat, korábbi írásainkat, a közzétett képeket (kig.hu)!

Alsó tagozatunkról itt tájékozódhatnak: http://kig.hu/cikk/14892_tajekoztato_also

Mellékleteink:

- Az Oktatási Hivatal közleménye az első osztályos beiskolázás - szülőket is érintő, fontos - jogszabályi változásairól.

- Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ Iránytű című tájékoztatója a IV. kerületi iskolákról