Angol nyelv: 7-8. évfolyam

Csajbók Réka 8.a - tanára Raska Mónika és 

Csajbók Réka: Angol nyelvi pályáztában egy angol nyelvű szintezett olvasmány, Robert Louis Stevenson: Kincses sziget című történetét dolgozta fel. Ebben az olvasottak alapján a szövegértési kérdésekre hibátlanul válaszolt. A feladatmegoldás mellett a történet egy kiválasztott szereplőjéről igényesen, gondosan, gazdag szókinccsel írt. Munkáját témához illő előlappal díszítette, melyből látszik, hogy Réka szintén törekedett a precizitásra.

Rosengart Gabriella 8.b, - tanára Boér Boglárka 

Rosengart Gabriella: Angol nyelvi pályázatában szintén egy angol nyelvű szintezett olvasmány, Robert Louis Stevenson: Kincses sziget című történetéből készítette. Nemcsak a szövegértési feladaton keresztül bizonyította munkájának eredményességét, hanem a történet egyik szereplőjének bemutatását is kiváló nyelvhelyesség és kreativitás jellemzi. Külön figyelemreméltó, hogy munkáját képekkel díszítette.

 

Német nyelv: 7-8. évfolyam 

Dicsérő oklevélben részesül:  Major Dorina 8.a – tanára: Kisné Zámbó Éva

Dorina a benyújtott munkájában saját kezűleg rajzolta meg a képregényt. Ötletesen találta ki a figurákat, és képzelte el a történetet. Munkája értékét növeli, hogy jelen helyzetünkből kiindulva vizualizálja a jövőt. A képregényben használt német nyelvi szöveg igényes, és változatos.