Tisztelt Szülők!

 

 

A Logiscool Újpest iskola felajánlja a Károlyi István Általános Iskola diákjai részére a kihelyezett kurzus lehetőségét, melyhez előzetesen ingyenes NYÍLT NAP keretében biztosítjuk a szülők és a diákok részére a tanulási rendszer és módszertan megismerését és gyakorlati kipróbálását.

A nyílt órák menete a következő:

 

-        2024.02.28-án szerdán 17:00 órától és február 29-én csütörtökön szintén 17:00 órától korosztályos bontásban a diákok a Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium számítástechnikai termeiben, oktatóinkkal elkészítik első számítógépes játékukat;

-        az iskola vezetője a Károlyi „okostermében” ezen foglalkozásokkal párhuzamosan mindkét napon bemutatja és ismerteti a Logiscool oktatási platformját és módszertanát a szülők részére, tájékoztatást nyújt a programhoz történő csatlakozás feltételeiről.

 

A nyílt órák lebonyolítása után a szülők és a diákok érdeklődésének megfelelően megszervezzük a kihelyezett Logiscool programozó kurzusokat a Károlyi István Általános Iskola és Gimnáziumban korcsoportos bontás szerint.

 

 

A február 28-i nyílt napot két korcsoport részére szervezzük meg két külön teremben:

-        1.-4. osztályos diákok

-        5.-8. osztályos diákok részére

 

Február 29-én a gimnáziumi korosztályoknak ( 9., 10., 11., 12.osztályosok )  tartunk nyílt órát.

 

A NYÍLT ÓRÁ-n való részvétel feltétele, hogy legkésőbb február 28-án 14:00 óráig a szülők az alábbi linken regisztrálják gyermeküket, hogy a nyílt napra elkészíthessük a diákok részére Logiscool fiókjaikat!

 

https://www.logiscool.com/hu/locations/ujpest/open-days

 

Figyelemebe véve az iskolai számítógépek számát, a helyeket a regisztráció sorrendjében fogja a rendszer kialakítani

( korcsoportonként maximum 17 főt ).

 

A Logiscool programozó iskoláról bővebben:

 

A Logiscool programozó iskola lehetőséget biztosít az 1. osztálytól a 12.-ig osztályos diákok részére a programozás tanulásához. Kezdetben vizuális blokkokon keresztül tanulják meg a diákok az algoritmikus, logikus gondolkodás fejlesztése mellett a programozást. A blokk programozást követően, a rendszer a „mix” módban könnyű átmenetet biztosít a diákok részére az írott kódolás elsajátításához. A harmadik szinten pedig a diákoknak lehetőségük nyílik választani a népszerű programozási nyelvek közül, például a Python nyelv (amely már alapkövetelmény a középfokú informatikai érettségin), vagy a Unity 3D programozási nyelv, továbbá a mesterségei intelligencia kurzusok közül. A nagyobb diákok esetében a nyílt órán már felmérjük aktuális tudásukat és készségeiket, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb szinten kezdjék meg programozási tanulmányaikat.

 

A kiváló minősítésű tananyagunkat mára már nagyon sok diák megismerte és missziónk, hogy a tananyag mögötti tudás minél több gyermek számára elérhető legyen. A magyar fejlesztésű, a digitális kultúrát és ezen belül a programozást játékosan oktató módszerünk az elmúlt években több helyen komoly elismerést kapott, melyek közül a legfontosabban a 2022 év szeptemberben az Európai Franchise Díjátadón Brüsszelben elnyert “Legjobb Nemzetközi Márka” díj, a 2022 év decemberében pedig a “Digital Discovery kurzus” sorozatunkat a “Legjobb Új Digitális Kurzus” elnyert címmel díjazta a Digital Education Awards. Ennek folytatásaként 2024 évben pedig

a hamarosan érkező „Coding Games with Python” a Logiscool és az EtonX közös fejlesztésű új „self-learning” kezdő kurzusa, új lehetőséget nyit a kódolás és a mesterséges intelligencia oktatásában 12+ éves gyerekek és fiatalok számára. Az EtonX annak a világhírű brit Eton College magániskolának az innovatív részlege, ahová 20 brit miniszterelnök is járt. A kurzus részeként KAI és DAISY, a Logiscool mesterséges intelligencia asszisztensei is segítik a diákokat és az oktatókat a tanulási folyamatban.

 

Bármilyen további kérés, kérdés felmerülése esetén kérem keressenek a czira.erika@logisccol.com e-mail címen, vagy a 70/383 5770-es telefonszámon!

 

Szeretettel várjuk Önöket és gyermekeiket a fenti időpontokban a Károlyiban !

 

 

Üdvözlettel:                                   

 

 

Czira Erika - Logiscool Újpesti Iskola

                                                          iskolavezető