Arany toll díj

Ezt a díjat minden tanévben az a nyolcadikos tanulónk kapja, aki a nyolc év kitűnő eredményével, harmonikus, kiegyensúlyozott egyéniségével méltán állítható példaképként diáktársai elé.

Singer Petra 8.c

Számos dicséretet kapott a tanórákon mutatott szorgalmáért, felkészültségéért és aktív részvételéért. Társaira is odafigyelt, segítette, tanította őket. Támogatására bármikor bárki számíthatott.

 

Vándorserlegek

 

Legjobb művészeti tevékenység

tánc kategória, ezüst fokozat  Dance Star 8.a, c – tánc formáció:

Anshau Anna 8.a,         Polai-Fejes Lili 8.a,          Szabó Dorina 8.a,

Tóth Emma 8.a              Szabó Noémi 8.b,             Páncsity Petra 8.c

 

Évek óta sikeresek a táncbajnokságokon. 2024 május végén a horvátországi Dance Star Világbajnokságon az Ayo tánccsapat tagjaként 5. helyezést értek el.

 

Karácsony Nóra 8. c

Nóra képzőművészet kategóriában nyerte el a vándorserleg bronz fokozatát. Gyakran indult kerületi versenyeken, pályázatokon. Otthonosan mozog a grafika és a festészet világában is. Látásmódja, rajzi tudása fejlett, egyedi. Az évfolyam ballagási meghívójának a grafikáját is Nóri tervezte.

Jutalomkönyvben részesült

8.a

Vaspöri Lili

Lili megbízható, segítőkész, kedves személyiség. Társai és tanárai egyaránt számíthattak rá. Iskolai és kerületi versenyek lelkes és eredményes részvevője. Hihetetlen kitartását és szorgalmát példázza, hogy kitűnő eredménnyel és 8 tantárgyi dicsérettel zárta ezt a tanévet.

 

Szekeres Szonja

Csendes, szelíd természetével, példamutató magatartásával és szorgalmával kiváló tanulmányi eredményével, méltán lett osztályunk egyik legjobb tanulója. 7 tantárgyból kapott dicséretet, ami csodálatos kitartásáról tanúskodik.

 

Tóth Emma

Példamutató szorgalmával és figyelmével kiváló tanulmányi eredményt el. 4 tantárgyi dicsérete is ezt példázza. Lelkes tagja annak a tánccsapatnak, amely a horvátországi világbajnokságon 5. helyezést ért. Gratulálunk!

 

Pap Viola egyike azon nyolcadikos tanulóknak, aki ebben a tanévben sikeres angol B2 középfokú komplex nyelvvizsgát tett.

 8.b

Nagy Sára

Sári felsőben végig az osztály legjobb tanulója volt. Egyenletesen szép teljesítménye mellett mindig volt ideje, hogy az osztályt más színtereken is képviselje. Színház iránti érdeklődése jól megalapozta a Károlyi Fesztiválokon nyújtott színvonalas produkcióit is. Színes, sokoldalú, széles látókörű egyéniség, aki mindig felelősségteljesen végezte el a rábízott feladatokat. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!

 

Pakó Roland

Az osztály oszlopos tagja, a fiúk közül ő volt a legjobb tanuló. A Károlyi Fesztiválok rendszeres szereplője, különféle versenyek lelkes résztvevője. Megbízható, segítőkész, tisztelettudó, mindig lehetett rá számítani. Valószínűleg jól érezhette magát iskolánk falai között, mert úgy döntött, hogy a következő 4 évet is nálunk szeretné eltölteni. Sok sikert kívánunk további tanulmányaihoz!

 

8.c

Szívós Melinda

Melinda hatodik kitűnő bizonyítványát adjuk át idén. Nagy szerénységgel és szorgalommal készült a tanórákra. Logikus gondolkodása kiemelkedő, tanulás iránti elkötelezettsége elvitathatatlan. A felvételi vizsgán elért írásbeli eredményét nagy elismerés övezi.

 

Lukács Regina

Regina hetedik alkalommal érdemelte ki a kitűnő bizonyítványt. Minden évben több dicséretet is kapott. Nagy szorgalommal és kitartással érte el ezt, ami azért is nagy érdem, mert tanulmányai mellett sportolóként is kimagasló eredményeket ért el.

 

Páncsity Petra a másik nyolcadikos tanulónk, aki ebben a tanévben sikeres angol B2 középfokú komplex nyelvvizsgát tett. Gratulálunk!

 

Külön köszönet jár a szülői munkaközösség tagjainak, akik a háttérben maradva segítették át az osztályt az elmúlt 4 év kisebb- nagyobb zökkenőin. Köszönjük, hogy támogatásukkal és áldozatos munkájukkal hozzájárultak a gyermekek fejlődéséhez és az osztály közös örömteli pillanataihoz. Köszönjük, hogy gondoskodásuk az iskolai élet minden területére kiterjedt és ezáltal nagyban megkönnyítették az osztályfőnök életét.

Szűrös Nikoletta (Kocsány Levente 8.a anyukája)

Melincsok Mária (Melincsok Alex 8.a anyukája)

Sztankó Judit Ágnes (Sztankó Zalán 8.b anyukája)

 

Prodan Otilia (Pakó Roland 8.b anyukája)

Barótiné Markó Réka (Baróti Bence 8.c anyukája)

 

Haba-Dudás Beáta (Haba Laura 8.c anyukája)