Kondrát Szofia 5.a

Szofi magas szintű tanulmányai mellett lelkiismeretesen "gondozza" az osztály közösségét, a programok szervezésében is kiveszi részét. Tevékenységét mindenki megelégedésére végzi, megkönnyítve osztályfőnöke munkáját.

Guth Ádám 5.a

Ádám kiemelkedő tanulmányi munkája mellett magas szinten űzi a vízilabda sportágat is. Választott sportágában gyakoriak a hétvégi versenyek, így nagyon fontos a napi időbeosztás jó megtervezése. Elfoglaltsága mellett szívesen vesz részt az iskolán kívüli programokban.

Kovács Zsófia 5.b

Zsófi első osztályos kora óta kitűnő tanuló, évről évre sok tantárgyi dicséretet kap. Tanulmányi versenyeken is megméretteti magát, művészeti tevékenysége kimagasló. Magatartása példás, nagymértékű szorgalom, lelkiismeretesség jellemzi, kötelességtudata példamutató.

Kőhegyi Zsuzsanna 5.b

Év végi bizonyítványa jeles, sok tantárgyi dicséretet kapott,magatartása és szorgalma példamutató, tudását tanulmányi versenyeken is kamatoztatja. Az osztályközösség aktív tagja, segítőkészségét, a közösségért végzett munkáját osztálytársai is elismerik.   

Marton Emma 5.b

Emma jeles bizonyítványa és sok tantárgyi dicsérete szorgalmas munka eredménye. Kedves, csendes kislány, jó kapcsolatot ápol osztálytársaival, magatartása, segítőkészsége példamutató. 

Demján Liza 5.c

Lizi vidám, másokra odafigyelő és jó humorú kiskamasz. Évek óta kitűnő tanulmányi eredménnyel dicsekedhet. Jó képességű, szorgalmas tanuló. Tantárgyi dicséreteinek száma kimagasló. Tehetségét versenyeken kamatoztatja, szabadidejében pedig hip-hopra jár. Mindemellett szeret rajzolni, kreatívkodni.

Keszte Zsófia 5.c

Zsófi sokoldalú, tehetséges tanuló. Érdemjegyei kiválóak, tantárgyi dicséreteinek és versenyeredményeinek száma kimagasló. Sokoldalúságát mutatja a zene és a sport iránt való elköteleződése is. Osztályközösségének megbecsült, közkedvelt tagja. Okos érveire szívesen hallgatnak kortársai, tanárai is.

Székely-Kerekes Bodza 5.c

Bodza elsős kora óta kitűnő tanuló. A tanév végén 8 tantárgyi dicséretet kapott. Öt éve minden Károlyi pályázaton indul, színvonalas munkáival többször ért el dobogós helyezést. Az iskolai- és kerületi versmondó, felolvasó- mesemondó versenyek lelkes, díjazott résztvevője. Kedvenc helye az iskolában a könyvtár, szeret olvasni, és imádja az angol nyelvet.

Székely-Kerekes Luca 5.c

Luca minden évben jeles tanulmányi eredményt ér el, azonban most először kitűnő. 5 tantárgyi dicsérettel díjazták munkáját tanárai. Osztálytársaival jó kapcsolatot ápol, segíti társait a közösségi élet aktív motorja. Hobbija a horgolás, kötés kézműves tevékenységek.

Tatai Éva 5.c

Évi céltudatossága nagy haszonnal bír mind a tanulmányi, mind sporteredményei tekintetében. Évek óta kitűnő tanuló, a Bolyai- versenyek kis tudora. Az idei évben többször is helyt állt mind a humán, mind a reál tudományokban csapatával. Osztálytársai kedvelik, tanácsaira hallgatnak. A Károlyi Fesztivál osztályműsorában főszerepet kapott. Választott sportja a röplabda, hazai és nemzetközi versenyeken erősíti csapatát.

Varga Zsófia Anna 5.c

Zsófi a tanulmányi munkájában igényességre törekszik, alapos, pontos. Osztálytársai, tanárai tisztelik szorgalmát, emberi tulajdonságait. Ő maga a béke szigete, nyugodtsága ajándék a barátoknak, osztálytársaknak egyaránt. Választott sportja a kosárlabda, melyet évek óta magas szinten űz. Hazai és nemzetközi versenyeken vesz részt, igazi csapatjátékos.

Bálint Anna 6.a:

 

Anna elsős kora óta kitűnő tanuló. Szívesen versenyez, magyaráz munkamorálja és szorgalma kimagasló, példaként állítható mindenki elé.  Szabadidejében zenét tanul: zongorázik, szívesen olvas, a közösségi programok lelkes szervezője.

Nagy Emma 6.a

Emma az idei évben kitűnő eredményt ért el, szorgalmas, példamutató magatartású. Elsősorban humán beállítottságú, szívesen ír, szervez, imád olvasni. Munkamorálja és szorgalma kimagasló. Tagja az iskolaújságnak, az osztály DÖK képviselője.

 

Németh Kincső 6.a

Kincső kitűnő eredményt ért el az idei tanévben. Mindezek mellett élsportolóként is sikeres. Munkafegyelme, kitartása példaértékű. Szeret szervezni, jó közösségi ember, társai hallgatnak rá, osztályfőnöke mindenben számíthatott rá.

Varga Huba 6.a :

Huba elsős kora óta kitűnő tanuló, mindenben területen kimagaslóan teljesít. Nem csak a tanítási órákon, hanem versenyeken is megmutatja kivételes szorgalmát, tehetségét. Megbízható fiú. Társai és tanárai egyaránt számíthatnak rá, példamutató magatartású, akit kedvelnek a többiek

 

Gorbai-Nagy Tamás   6.b

Tamás kedves, szerény, jóindulatú fiú, aki a felnőttekkel is mindig tisztelettudó. Szorgalmas, megbízható, szívesen segít osztálytársainak. Érdeklődése széleskörű, tanárai ezt 8 tantárgyi dicsérettel jutalmazták. Szívesen vesz részt versenyeken, a Károlyi pályázaton I. helyezést ért el természettudományból.

Péter Domonkos   6.b

Domonkos kiegyensúlyozott és megbízható egyéniség, jól kijön az osztálytársaival, a felnőttekkel is mindig udvarias. Jó képességű, szorgalmas, bizonyítványa az idei tanévben is kitűnő lett. 5 tantárgyi dicsérettel büszkélkedhet. Iskolai tevékenységei mellett sportol és klarinétozik.

Molnár Fanni   6.b

Fanni az osztály egyik meghatározó egyénisége, aki szívesen vesz részt közösségi programokban, szerepelt a Károlyi fesztiválon is. Jó szervező, osztálytársai hallgatnak rá. A tanulásban is élen jár, ezt kitűnő bizonyítványa is mutatja. Tanáraitól 6 tantárgyi dicséretet kapott.

Fónagy Bíborka 6.c

 

Bíborka egy sokoldalú lány, aki nagyon szeret táncolni, énekelni és a labdás játékokban is jeleskedik. Mosolygós és csendes, mindig készen áll arra, hogy segítsen másoknak. A természettudományok iránti szenvedélye lenyűgöző, Norbi bácsi óráin nagyon jó kérdéseket tesz fel, amivel több piros pontot is szerzett. Szabadidejében szinte mindig egy könyvvel a kezében látható, még az erdei iskolában is egy vaskos könyvvel a kezében ült ki reggel az erkélyre. Tudása, magatartása példaértékű bárki számára.

Horváth Márton 6.c

Márton amellett, hogy kitűnő tanuló, kiváló focista is. A focipályán kitartó és elszánt, és ez a hozzáállás mindennapjaira is kihat. Az órákon ez az erő az odafigyelésben és a szorgalomban érhető tetten leginkább.  Segítőkész és csendes, ami miatt a társai kedvelik, a pedagógusok pedig büszkék rá.

Kaszás Mia 6.c

Mia az idén érkezett a 6.C osztályba. Csendes, visszahúzódó lány, de az év vége felé egyre többet mosolygott. A kezdeti nehézségek után, kitartó munkájának köszönhetően teljesítménye is fokozatosan javult. Év végére ki is érdemelte a kitűnő bizonyítványt. Tanárai és osztálytársai büszkék rá, és remélik, hogy a következő években is hasonlóan teljesít majd, még több mosollyal.

Kozma Gréta 6.c

Gréta tudására bármikor számítani lehet. Nem telt el úgy természet tudomány óra, hogy ne tett volna fel egy jó kérdést, vagy ne válaszolt volna helyesen. Magyar, angol és matematika órákon is hasonlóan teljesített, ami azt mutatja, hogy később több irányban is gondolhat a jövőjét illetően. Nagy álma, hogy állatorvos legyen, a jelen tükrében azonban ez nem is nagy álom. Csak kívánni tudjuk, hogy ez teljesüljön is.

Lukács Gábor 6.c

Gábort nem itt kellene látnia a tanulógyűlés résztvevőinek, hanem a gyűrűn, korláton, lovon- más szóval a sporttorna szerein. Az Gábor igazi terepe. Számtalan hazai és nemzetközi versenyen ért el komoly helyezést. Tavaly őt választották Magyarország jó tanulója, jó sportolójának, majd idén Újpest kiváló sportolójának is. A rengeteg edzés mellett ráadásul kitűnő tanuló is, akire tanárai, társai bármikor számíthatnak. Testnevelés órákon azt is bebizonyította, hogy a labdarúgáshoz is ért.

 

Szívós Gergely 6.c

Gergely kitűnő tanuló, mély érdeklődéssel fordul a természet felé. Naprakész tudása és kíváncsisága segítik abban, hogy mindig a legjobb kérdéseket tegye fel a természettudomány órákon. Az osztálytársai és tanárai is elismerik észrevételeit, melyek gyakran új megvilágításba helyezik a tananyagot. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy hasonló az érdeklődése az irodalom, történelem, technika és a számítástechnika irányába is. Csendes, barátságos fiú, akit társai is kedvelnek és érthető módon szívesen választják csapattársuknak. 

Turán-Schnitta Balázs 6.c

Balázs már alsós kora óta rengeteg versenyen vesz részt, melyeken kiemelkedő módon szerepel. Sokrétű érdeklődését bizonyítja, hogy sportban, zenében is kiválóan teljesít. Kitűnő tanuló, ebben az évben 9 tantárgyi dicséretet szerzett. Elvárásai saját magával szemben magasak, az elvégzett feladatok tekintetében pontosságra, precizitásra törekszik.

Varju Ádám 6.c

Ádám szerénysége miatt kevesen tudják, hogy kitűnő tanulmányi munkája mellett kick-boxol is. Az edzőteremben a munkát komolyan véve, mindig az utolsó csepp energiájáig küzd. A kemény munka meghozta gyümölcsét: két hete egy világkupán bronzérmet szerzett. De Ádám nem csak a tatamin jeleskedik. Fejlett igazságérzete és logikus gondolkodása miatt a társai tisztelettel fordulnak hozzá. Mindig készen áll egy jó beszélgetésre vagy egy tréfára, amelyekkel azonban sosem zavarja társait vagy tanárait.

 

Kovács Dóra Boglárka 7.a

Dóra csendes, szerény tanuló. Tanulmányi munkája egész évben kiemelkedő volt. Nyolc tantárgyi dicséretben részesült. Hozzáállásával, szorgalmával példát mutat osztálytársainak. Kitűnő tanulmányi eredménye mellett a közösségi munkában is élen járt.

Székely Lia 7.a

Lia segítőkész, a többiekre odafigyelő személyiség. Tanulásban és szorgalomban is példát mutat, évek óta folyamatosan magas színvonalú teljesítményt nyújt. Tanulmányi eredménye mellett fegyelmezettsége is példamutató. Évek óta kosárlabdázik, a magyar válogatott tagja. Ebben az évben megkapta a korosztályának legértékesebb játékosa címet.

Böszörményi Zalán 7.b

Zalán nagyon szorgalmas, érdeklődő diák. A tanórákon aktívan vesz részt, a szorgalmi feladatokat példaértékűen elkészíti. Csapatjátékos, ezt bizonyítja, hogy a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen az osztályból induló fiú csapattal az országos fordulóba is bejutottak. A 7. osztályos idegennyelvi vizsgamérésen is kitűnően teljesített.

Borbély Lili 7.c

Prenner Zselyke 7.c

Kiemelkedő tanulmányi munkájáért és példamutató magatartásáért.