2024. augusztus 27.
Tanévkezdés az alsó tagozaton – emlékeztető

 

– Aug. 29-én (csütörtökön) 17 órakor az elsős gyermekeket fogadjuk ünnepélyesen aulánkban. Ez alkalommal a gyerekek tankönyveiket is hazavihetik, és egyéb meglepetés is várja őket.

– Szept. 2-án (hétfőn), az első tanítási napon 7.30 és 7.45 között várjuk az alsó tagozatos gyerekeket, a 2-4. évfolyam tanulóit ünneplőben! (Reggeli ügyelet 7 órától az ebédlőben.) Bejárat a hátsó kapun, a Semsey park felől.

– Az első napon a tanítók által kért felszerelést kell hozni. Tagozati gyűlés keretében nyitjuk meg a tanévet, még nem lesznek tanórák. Ezen a napon mindenki hazaviheti a tankönyveket.

Az első napon  – ha szeretnék – reggel bekísérhetik gyermeküket a terembe. Kérjük, aki teheti, ebéd után vigye haza gyermekét, mert délután csak összevont ügyelet tartunk. Ezen a napon szülők bejöhetnek a tanterembe gyermekükért. 

– Kérjük, feltétlenül jelezzék az üzenőfüzet 2. oldalán!, mikor jönnek a gyermekért! (Az első oldalra majd az adatlap kerül.)

– Az első osztályosokat szept. 6-ig kísérhetik be és ki az osztályteremig és onnan, de szept. 9-től őket is a főbejárat előtti szökőkútnál kell majd megvárni délután, és reggel a hátsó kapunál kell tőlük elbúcsúzniuk.

Mindenkinek jókedvű, egészséges és sikeres tanévet kívánunk!

 

Együttműködésüket köszönjük!                                                               Az alsó tagozat nevelőtestülete

 

 S mit keres itt ez az idézet? ........................ Kinek, mit. Elég, ha szép.

 

„…Ugye tudjátok, honnan származnak a tündérek? Az úgy volt, hogy amikor az első gyerek a Földön elnevette magát, a kacagása ezer darabra tört és szanaszét gurult a Földön. Ezekből lettek aztán a tündérek….”

(Hook c. film)